Handelsbetingelser

Åbningstider for Oldtimerløbet´s webshop

Webshoppen åbnes den 1. marts hvert år, altså ca. 3 måneder før Oldtimerløbet afvikles.
Webshoppen lukkes 3 dage inden arrangementet afvikles.

Bestilling

Når du handler hos Oldtimerløbet skal du afgive en række oplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvem ydelser, startnumre og varer skal udleveres til, men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer, ydelser, startnumre eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Kantaktpersoner findes i bunden af hjemmesiden på alle sider.

Betaling

Når du bestiller varer, ydelser, startnumre eller entrébilletter hos Oldtimerløbet kan du betale din ordre på følgende måde:

Betalingskort

Når du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når ordren er indgået til Oldtimerløbet. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets)
Hos Oldtimerløbet kan du betale med følgende kort: Dankort og eDankort

Udlevering

Ordre hos Oldtimerløbet udleveres ved arrangementets afvikling i Oldtimerløbet´s Information midt på Oldtimerpladsen i Gråsten.
Du skal i bestillingsprocessen huske at udskrive din kvittering for din forudbetalilng, da den skal bruges som bevis for din ordre, til udlevering af de bestilte varer, ydelser, startnumre etc.
Du ekspederes hurtigst muligt ved din ankomst til arrangementet.

Ingen forsendelse

Oldtimerløbet sender ikke varer med posten.
Alle varer, ydelser, startnumre eller entrébilletter udleveres på dagen ved fremvisning af kvittering fra webshoppen i Informationen.

Fortrydelsesret

Bestillinger hos Oldtimerløbet er omfattet af reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret.
Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt og allersenest 8 dage inden arrangementet afvikles. Herefter bortfalder fortrydelsesretten.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du angiver fakturanummer, navn og adresse, telefonnummer og e-mail.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til at du fortryder, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor vi skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb, men minus eventuelle gebyrer.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Fortrolighed

Oldtimerløbet vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på Oldtimerløbet´s hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

  • Hvilket land kommer den besøgende fra
  • Hvordan finder de besøgende vores side
  • Hvilken browser bruger de besøgende
  • Hvilken skærmopløsning har de besøgende
  • Hvilken side kommer den besøgende ind på
  • Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
  • Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
  • Hvor mange sider ser den besøgende

    Se under LIONS her på hjemmesiden for juridisk data.