Biltema 2024

Årets biltema til Oldtimerløber er: BMW klassisk

BMW klassisk
- tysk finmekanik i bedstform

Vi kan allerede nu løfte sløret for årets temaer, og det er med glæde, at vi kan præsentere BMW Club Danmark, som stiller op til start med en spændende vifte af klassiske BMW modeller.
Alle deltagere og ikke mindst publikum kan se frem til en paradeopvisning af de BMW modeller som har gjort mærket berømt i hele verden.

 BMW Isettaen blev en succes. Mellem 1955 og 1962 blev der solgt 161.728 Motocoupés.

BMW Club Danmark

Årets biltema til Oldtimerløbet 2024 kalder vi BMW klassisk, fordi den klassiske del af BMW Club Danmark stiller op til start ved Oldtimerløbet.
BMW har altid stået for tysk finmekanik til både motorcykler, biler og flymotorer.
Vi håber at vi kommer til at se en god variation af fine BMW modeller i år, hvor vi siger velkommen til BMW Club Danmark og BMW MC Klub Danmark.


Historien bag BMW Club Danmark
Danmarks eneste officielle BMW bilklub.

Klubben er stiftet d. 13 september 1965 med navnet Dansk BMW Klub, men navnet er sidenhen ændret, og er både dansk og engelsk klingende; BMW Club Danmark.

Klubben er en af de større danske bilklubber, og rummer i skrivende stund mere end 700 medlemmer, alle med interesse i bilerne, der bærer navnet BMW. Ikke alle ejer en BMW, og det er absolut heller ikke et krav – alene interessen er nok. Klubben er generelt set en meget aktiv klub med en entusiastisk medlemskreds. Klubben bestræber sig på at holde indholdsrige arrangementer af såvel teknisk som social og selskabelig art, og har en medlemsvalgt bestyrelse på 7 personer, som arbejder på frivillig og ulønnet basis

Arrangementskalenderen bugner allerede af arrangementer; blandt andet kan nævnes besøg hos Lindholm Collection, åbent hus hos Koed, besøg på Regan Vest, deltagelse i OIdtimerløb 2024, Alpetur, stort weekendtræf, køreteknisk kursus og meget mere.

BMW Club Danmark udgiver 4 gange om året et klubblad, med alt indhold skrevet af medlemmerne selv. Her deles både historier og billeder fra tidligere arrangementer, tekniske artikler og bilanmeldelser, ligeledes fra medlemmernes egne erfaringer.

Klubbens værdigrundlag består af at være uafhængig af eksterne interesser, søge at give medlemmerne mest mulig værdi for kontingentet, at fremme interessen for og kendskabet til BMW biler og relaterede produkter, formidle relevant information om BMW, såvel nye som gamle modeller, samt gennem søsterklubber, BCEF (BMW Clubs European Federation) og andre bilmærkeklubber at udvide mulighederne for arrangementer og interessefælleskab.

Klubben henvender sig til alle BMW interesserede, og favner i dag både unge og gamle, i nye og ældre biler. Der er plads til både de klassikker-interesserede og de elektronikinteresserede, der optimerer den nyeste teknologi.

Rasmus Brandslund.
Formand

www.bmw-club.dk

Glæd dig bare - det bliver stort.

BILTEMA - noget for din klub?

Mercedes-Benz Klub Danmark


Mercedes-Benz Klub Danmark mødte talstærkt op med en bred vifte af bilmodeller.
Andre temaer har været Jaguar, Ford A,Volvo, Porsche, MG, Nimbus, VW, BSA, Alfa Romeo, racerbiler m.fl.

Hvert år et MC- og Biltema
Hvert år har Oldtimerløbet et biltema og et MC-tema som vi med omhu udvælger til arrangementet.

Er jeres klub interesseret i at blive årets tema til Oldtimerløbet, indenfor 2-hjulede eller 4-hjulede køretøjer, hører vi meget gerne fra jer.
I skal helst have et jubilæum at fejre på et eller flere køretøjer og modeller, men det er ikke et krav.
Vi forventer at klubberne stiller med mindst 15 - 25 biler/MC så temaområdet fyldes og bliver interessant.
Vi forventer også at klubben selv hjælper med det organisatoriske og den praktiske opgave, at få køretøjerne stillet pænt op på rad og række.

Vi tilbyder plads til en flot samlet opstilling på temaområderne og plads til jeres klubtelt.
Startnumre købes i webshoppen her på siden fra d. 1. marts.
Klubben starter samlet til Oldtimerløbet, og kører i samlet flok ud på løbsdistancen.
Ønsker I maksimal opmærksomhed på jeres klub, er her en fantastisk lejlighed til at vise flaget for flere tusinde publikummer, og blive promoveret i både trykte og digitale medier.
Hold evt. samtidigt et klub træf og nyd den store opmærksomhed i fællesskab.

Kommer bredt ud
Temaer annonceres her på sitet og sendes ud som nyhedsmail til ca. 1.500 subscribers. Der sendes PR materiale ud til et hav af klubber, og det kommer i  annoncer og beskrives i Oldtimerbladet, så vidt muligt.

Oldtimerudvalget forbeholder sig ret til at udvælge det tema som passer bedst til Oldtimerløbet.

Men vi siger under alle omstændigheder velkommen til klubberne og løsgængerne og ønsker alle en rigtig god fornøjelse til Oldtimerløbet.

Noget for din klub
Ring eller skriv til:

Rune Søndergaard, mobil: 22 33 09 55.
inform@websight.dk

G-6S38WJDZ4L